Kotona247 – Kulttuuria kotiin toimitettuna

Taiteen ja kulttuurin merkitys korostuu poikkeuksellisissa olosuhteissa, ja Espoon kulttuuritalot sekä Tapiola Sinfonietta tuovatkin kiinnostavat konsertit ja tapahtumat livelähetysten kautta kaikkien saataville. Tavoitteenamme on tarjota kaupunkilaisille korkeatasoista kulttuuritarjontaa kotona nautittavaksi.

Itse esityksen lisäksi meille on tärkeää taiteen ja kulttuurin luoma yhteisöllisyys ja elämyksellisyys. Haluamme, että livelähteykset ovat mahdollisimman vuorovaikutuksellisia ja kuulemme sinusta esityksen aikana. Lisätietoja osallistumisesta löytyy jokaisen esityksen yhteydestä.

Kotona247 tuo kulttuurin kotiin joka viikko. Aikataulu täydentyy pe 27.3. mennessä.

Antoisia kulttuurihetkiä toivottavat,

Espoon tapahtuma- ja kulttuuripalveluiden Sellosali, Espoon kulttuurikeskus, Lasten kulttuurikeskus Aurora, Kannusali, Karatalo ja Kaupunkitapahtumat Espoo

sekä Tapiola Sinfonietta

Lisää kulttuuripalveluita kotiympäristöön

Urban Espoo on kehittyvä media, joka löytyy niin verkosta kuin sovelluksesta. Sen tavoitteena on tuoda kaupunkia, taidetta ja kulttuuria esiin houkuttelevalla tavalla ja tarjota uusia näkökulmia niiden kokemiseen. Se tarjoaa työpajoja, dokumenteja ja kiinnostavia videosarjoja.

Seuraa meitä somessa

Tule seuraamaan meitä Facebookiin, Instagramiin ja Twitteriin, niin saat ajankohtaisimman tiedon heti.